Mienis & Co komt met verkoelende oplossing pruikdragers
Door Diane Intres, Dichtbijredacteur, artikel over Clim’Hair op Dichtbij.nl ,/h2>

DELFT – In de zomer kan het aardig heet worden met een pruik op je hoofd. Mienis & Co Pruiken in Delft heeft de verkoelende oplossing hiervoor. Wij van dichtbij.nl spraken met eigenaresse Nannette Mienis over dit verkoelende doekje ‘Clim’Hair’, dat inmiddels al twee innovatieprijzen in de wacht heeft gesleept.

Foto [links]: Hanneke, klant Mienis & Co. Zij attendeerde hen op Clim’Hair.

Vandaag 29 juni artikel gepubliceerd over Clim’Hair op Dichtbij.nl

Wat is er zo speciaal aan dit ‘doekje’? 

Nannette: “Als je het doekje vochtig onder je pruik legt zorgt dit voor vier tot zes uur verkoeling. Dat is voor een pruikdrager in de zomer echt een zeer prettige ervaring. Daarnaast zorgt het doekje ervoor dat je pruik minder snel vies wordt omdat het doekje het binnenwerk van de pruik beschermt. Ook het verschuiven van de pruik is hier gelijk mee verholpen.”

Is de Clim’Hair een product dat alleen in de zomer gebruikt kan worden?

“Nee, het doekje heeft in de winter juist een warmtefunctie. Als je het druppelvormige doekje droog onder je pruik legt, houdt dit je hoofd lekker warm. Pruiken zijn namelijk dungeknoopt om het haar een natuurlijke look te geven. Het doekje zorgt ervoor dat er niet te veel tocht op je hoofdhuid komt.”

Zie je het doekje dan niet zitten?

“Je kunt, als je heel goed kijkt, door een pruik hoofdhuid zien zitten, net als bij echt haar. Door het 100% organisch geproduceerde doekje in de zwarte thee te dompelen krijgt deze een huidskleur die bijna niet te onderscheiden is van hoofdhuid. Het doekje bevat zelf geen kleurstoffen om eventuele huidirritaties te voorkomen.”

Mienis & Co is de enige Nederlandse importeur van het Clim’Hair doekje. Hoe zijn jullie het doekje tegengekomen?Nannette: “Als voormalig pruikdraagster weet ik de voordelen, maar ook de ongemakken van een pruik. Ik ben lang op zoek geweest naar iets dat verkoeling gaf tijdens de warme dagen. Onze klant Hanneke wees ons op een krantenartikel waarin stond dat een Française met de Clim’Hair een innovatieprijs in Genève had gewonnen. Wij hebben direct contact gezocht en zijn naar Marseille gevlogen. Sindsdien zijn wij importeur van de Clim’Hair en leveren wij die aan particulieren en haarwerkspecialisten”, aldus Nannette. Inmiddels heeft Clim’Hair ook een tweede innovatieprijs van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Miami mogen ontvangen.

Wat zijn de ervaringen tot nu toe?

“Wij hebben diverse klanten Clim’Hair laten uitproberen en de reacties zijn uitermate positief. Het doekje wordt met veel succes ontvangen. Ook een aantal leden van de Alopecia (chronisch haarverlies) vereniging mogen het doekje uitproberen. We doen het immers ook om mensen te helpen”, besluit Nannette.

Bekijk hieronder een interview met een klant.

De Clim’Hair is verkrijgbaar voor € 49,-. Wil je weten van Mienis & Co Pruiken voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens of bel voor een vrijblijvend intakegesprek naar naar 06-27825724 (Nannette Mienis) of 06-20177717 (Leonie van Bergenhenegouwen).

Haarwerkspecialisten in Nederland en België kunnen bij Mienis & Co Clim’Hair bestellen.

Mienis & Co Haarwerken
www.mienispruiken.nl
Vestiging Delft:
Spoorsingel 60 – Delft

Vestiging Westland:
Poeldijkseweg 13b Monster, Westland