Afgelopen maandag 27 juli 2015 werd Nannette Mienis gefotografeerd door Didi, het bekende damesmodemerk met de prachtige leus: Pretty Different. Dat past Nannette wel! Bekijk de video hieronder!

Jaarlijks ontwikkelt Didi voor de Borstkankermaand in oktober een speciaal mode-artikel (t-shirt, sjaal, etc). Van elk verkocht item gaat een bijdrage naar KWF Kankerbestrijding t.b.v. wetenschappelijk onderzoek. Nannette werd voor deze fotoshoot gevraagd omdat ze zelf kankerpatiënt is geweest en zij zich vandaag de dag ook nog inzet voor vrouwen met borstkanker door haar werk als haarwerkspecialist bij Mienis & Co Pruiken-Haarwerken in Delft en Monster. De scouts van Didi werden door verschillende verpleegkundigen in twee ziekenhuizen getipt. Ze wisten wel iemand…. Nannette Mienis!

Mienis heeft het haar missie gemaakt om vrouwen zich goed te laten voelen. Ze verloor zelf haar haar begin 2010 door chemo. Ze wil vrouwen die hun haar verliezen sterker maken door voor hen een passend haarwerk te kiezen waarbij ze zich goed voelen. Aan het goede doel van Didi en KWF werkte Nannette dan ook graag mee.

Bekijk hier de video!

Bekijk het Didi-Magazine (download het magazine in PDF)