Op 3 november 2014 is een interview met Mienis & Co verschenen op de website van Dichtbij getiteld:
“Persoonlijke aandacht en een natuurlijk eindresultaat.”

Mienis & Co Pruiken-Haarwerken: persoonlijke aandacht en een natuurlijk eindresultaat. Haarverlies is voor de meeste vrouwen heel ingrijpend. Het gevoel van vrouwelijkheid hangt nauw samen met het haar. Dat maakt de stap om een pruik, haarwerk of haarstukje te gaan dragen dan ook groot. Haarwerkspecialisten Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken uit Delft onderkennen dat. Deze door de wol geverfde oud kapsalon-eigenaren begeleiden vrouwen met haarverlies met veel vertrouwen, vakkennis en know-how. Ze zoeken samen met de klant naar een natuurlijk en mooi haarwerk.

Het artikel:

DELFT – Haarverlies is voor de meeste vrouwen heel ingrijpend. Het gevoel van vrouwelijkheid hangt nauw samen met het haar. Dat maakt de stap om een pruik, haarwerk of haarstukje te gaan dragen dan ook groot. Haarwerkspecialisten Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken uit Delft onderkennen dat. Deze door de wol geverfde oud kapsalon-eigenaren begeleiden vrouwen met haarverlies met veel vertrouwen, vakkennis en know-how. Ze zoeken samen met de klant naar een natuurlijk en mooi haarwerk.
Ervaringsdeskundig
Nannette en Leonie doen hun werk met overtuiging. “Het is onze taak om je weer mooi te laten vóelen,” zegt Nannette. Zij verloor zelf haar haar tijdens chemotherapie en ze weet als geen ander dat deze vrouwen behoefte hebben aan zekerheid. “Die vastigheid geef ik mensen. Ik weet wat ik doe. Ik ben goed in mijn werk en ik maak mensen blij. Het is voor mij persoonlijk meer dan werk, zoals je wellicht kunt begrijpen.”

Kapperskwaliteiten
Leonie ziet het vak van haarwerkspecialist als een bekroning op haar jarenlange ervaring als eigenaar van een goedlopende kapsalon in Poeldijk. Ze is een natuurtalent. Haar kapperskwaliteiten en mensenkennis maken haar tot de perfecte haarwerker. Leonie zegt: “Jarenlang heb ik mensen succesvol mooi gemaakt, maar nooit tevoren had het zo’n impact op het leven van iemand.” Leonie is Westlandse, een harde werker en recht door zee. Bij Mienis & Co mag je dus uitgaan van eerlijk advies.

Alles is mogelijk
Bij Mienis & Co hebben ze alle soorten pruiken en haarstukjes, ofwel haarwerken. Kunsthaar (van hoge kwaliteit), echt haar, standaardmaten en kleuren of maatwerk. De keuze is afhankelijk van zorgverzekering, het budget, de levensstijl en of het een tijdelijke of permanente oplossing is.

Chemotherapie en pruik
Voor dames die chemotherapie krijgen, geeft Mienis & Co de voorkeur aan pruiken van kunsthaar. Nannette: “Meestal heb ik al een pruik in gedachten op het moment dat iemand bij mij binnenstapt. Kunsthaar is snel te bestellen en is vandaag de dag prachtig! Je ziet het echt niet.”

Gratis intakegesprek
Tijdens een gratis intakegesprek worden wensen, behoeften en levensstijl in kaart gebracht. Leonie: “Vrouwen komen bij ons meestal heel gespannen binnen. We geven ze informatie, leggen de stappen uit, geven ons eerste advies en we begeleiden ze in hun proces. Je ziet ze na 5 minuten meer ontspannen.”

Contact en adres
Mienis & Co is gevestigd in een herenpand in Delft. Ze ontvangen hun klanten uit het Westland ook in Monster. Aan huis of in het ziekenhuis is mogelijk. Maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Mienis & Co Pruiken-Haarwerken
Spoorsingel 60
2613 BA Delft

Poeldijkseweg 13b
2681 LT Monster

Tel. 06 – 27 82 57 24 (Nannette Mienis)
Tel. 06 – 20 17 77 17 (Leonie van Bergenhenegouwen)