Het team van Mienis & Co

Het team haarwerkspecialisten van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken bestaat uit krachtige vrouwen: Leonie van BergenhenegouwenNannette Mienis, Anita en Angelique.

Mienis & Co heeft een eigen sfeervolle ontvangstruimte (in Delft en in Monster, Westland). We komen ook zonder moeite bij u aan huis of in het ziekenhuis.  Bel vrijblijvend voor meer informatie of bel direct voor een gratis intakegesprek met Nannette of Leonie. Deze intake plannen we binnen 5 werkdagen na uw telefoontje, maar vaak kan het eerder.

‘Onze missie is om samen met onze klant een mooi en natuurlijk ogend haarwerk (of mooie pruik) te vinden. We garanderen u dat u bij ons blijer de deur uitgaat.’

Waar staan wij voor en wat kunnen wij voor u betekenen?

* ‘stevige’ en deskundige begeleiding
* eigen ervaring met kaalheid en ziekte (Nannette ex.borstkankerpatiënt)
* kennis van dermatologie, hoofdhuid- en haarproblemen (Leonie)
* inzicht in wat bij iemand past of niet
* gevoel voor stijl, kleur en model

Leonie en Nanette van Mienis & Co Pruiken - Haarwerken

Wij stellen ons graag voor aan u

chemo pruik, nannette mienis, haarwerken, natuurlijke haarwerken delft, monster, pruik kopen

Nannette Mienis

Nannette is ervaringsdeskundige. In 2009 werd er bij haar borstkanker geconstateerd en heeft zij chemotherapie gehad waardoor haar eigen haar uitviel. Onlangs in 2017 werden er uitzaaiingen op haar lever geconstateerd. Daarna volgde nog een periode van chemo tot februari 2018, met bijbehorend haarverlies. Zij weet dus wat u doormaakt. Of u nu tijdelijk door chemo of permanent kaal bent door bijvoorbeeld Alopecia Areata.

‘Omdat ik dit zelf mee heb gemaakt, kan ik op een ontspannen manier met klanten omgaan. Ik probeer mensen, ondanks hun situatie, een stukje blijer te maken. Mijn ervaring en vakkundigheid kan ik op deze manier effectief en dankbaar inzetten. Dat geeft mij ook een goed gevoel.’

Vanaf haar 23e jaar heeft Nannette een eigen kapsalon gerund waar zo’n 17 haarstylistes werken. Sinds haar ziekte heeft zij de specialisatie in haarwerken en pruiken verder uitgebreid en heeft zij een behoorlijke naam opgebouwd, ook bij de ziekenhuizen. In 2014 is haar kapsalon verkocht. Samen met haar compagnon Leonie van Bergenhenegouwen hebben ze een missie, iedere vrouw die bij hun de salon binnen stapt willen ze weer op en top vrouw laten voelen.

Neem contact op met Nannette Mienis:

06  27 82 57 24

Bel Nannette
Mail Nannette

dermatologie, leonie van bergenhenegouwen, hormoongerelateerd, hoofdhuidproblemen

Leonie van Bergenhenegouwen

Leonie is haarstyliste in hart en nieren en heeft altijd al een voorliefde gehad voor kunsthaar. Als de beste kan zij inschatten welk type u bent, welke kleur u goed staat en welk model haarwerk of haarstukje u goed zal passen.

Leonie is haarwerkspecialist en is gespecialiseerd in dermatologie. Zij kan u deskundig adviseren over de haarziekte Alopecia, hormoongerelateerde problemen of andere vragen die u heeft over uw haar- en/of hoofdhuid.

Leonie heeft haar eigen goedlopende haarsalon ( wat gevestigd was in Poeldijk ) in 2014 verkocht. Samen met Nannette heeft ze besloten om verder te gaan met dit mooie werk onder de naam Mienis & Co Pruiken – Haarwerken. Wat de twee nog dichter bij elkaar heeft gebracht is dat Leonie het haar van Nannette heeft afgeschoren, tijdens haar chemobehandelingen. Ook bij het vinden van een mooi haarwerk was Leonie er natuurlijk bij.

‘Waarom vind ik dit het mooiste werk wat er is? Het helpen van mensen, iemand die weer vol zelfvertrouwen onze salon verlaat, daar doe ik het voor. Ik probeer ook altijd een stukje rust te brengen bij de vrouwen die ik help, omdat ik weet dat ze een ontzettend mooi haarwerk of haarstukje aangemeten krijgen waar ze heel blij mee zullen zijn’.

Bel Leonie van Bergenhenegouwen:

06  20 17 77 17

Bel Leonie
Mail Leonie

Werknemer Mienis & Co, haarwerken, pruiken

Angelique

Angelique is al sinds haar 16e werkzaam in het kappersvak. De afgelopen jaren heeft zij als ambulant kapster gewerkt wat erg prettig te combineren was met haar gezin. Dit zelfstandig werken beviel haar erg goed, maar toch had ze de wens om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wel het liefst in haar eigen vakgebied. Die uitdaging heeft ze in het haarwerkvak zeker gevonden.

‘Nannette en Leonie zijn door hun eerlijke en betrokken werkwijze zeer inspirerend voor mij. In mijn ogen echte powervrouwen! Hun werkwijze en visie op haarwerken sluit heel goed aan bij mijn persoonlijkheid.

De klanten van Angelique waarderen haar om het enthousiasme, de betrokkenheid, het inlevingsvermogen en de creativiteit. Met daarnaast een gezonde dosis humor op zijn tijd.

 ‘Mijn doel is om de klanten met een super tevreden gevoel en mooie haarwerken, met de Mienis standaard uiteraard, de deur uit te laten gaan.’

Bel Angelique:

06  14 44 47 72

Bel Angelique
Mail Angelique

Werknemer van Mienis & Co Pruiken - Haarwerken

Anita

Anita heeft al meer dan 11 jaar ervaring als haarwerkspecialiste. Door haar jarenlange ervaring kan Anita de juiste oplossing bieden bij haarziektes of -problemen. Anita kan zich goed inleven, waardoor zij kan inspelen op uw wensen en behoeften.

Na haar kappersopleiding heeft Anita een aantal jaren gewerkt als haarstyliste. Vanaf haar 21e jaar is ze begonnen als haarwerker in een haarwerksalon in Den Haag. In 2017 heeft Anita de keuze gemaakt om zich te voegen aan het team van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken. “Ik ben blij dat ik deze overstap heb gemaakt. Nanette en Leonie hebben mij namelijk in een hele korte tijd weer van nieuwe inzichten voorzien. Tevens vind ik het super om in dit verfrissende team samen met deze vakkundige vrouwen te werken. Mijn streven is om iedereen met een mooi afgeleverd haarwerk of haarstukje weer met zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan. Dat is wat dit vak zo mooi maakt.”

Bel Anita:

06  34 85 21 03

Bel Anita
Mail Anita

Heeft u nog een vraag?

U kunt ons ten alle tijden mailen