Mienis & Co voorlichting Reinier de Graaf Ziekenhuis

Op donderdag 29 januari 2015 zullen Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen van Mienis & Co voorlichting geven tijdens de eerste workshop van Look Good…Feel Better in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Look Good…Feel Better workshop voor het eerst in Delft

Op donderdag 29 januari 2015 zullen haarwerkspecialisten Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken voorlichting geven tijdens de eerste workshop van Look Good…Feel Better in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Look Good Feel Better is een landelijke organisatie die aan vrouwen op een positieve manier praktische informatie en advies geeft over uiterlijke verzorging bij kanker.

Tijdens een gratis workshop krijgt een groep van maximaal twaalf dames professionele adviezen in een ontspannen setting. In twaalf stappen leren zij van ervaren schoonheidsspecialisten hoe zij tijdens de chemotherapiebehandeling hun huid kunnen verzorgen en krijgen zij make-up tips voor de periode waarin het haar uitvalt, waarbij ook vaak de wenkbrauwen en wimpers tijdelijk weg zijn. De haarwerkspecialisten vertellen over de uitval van het haar en de aangroei na chemotherapie. Ze laten verschillende pruiken (ofwel haarwerken) zien, geven tips voor de behandeling van de pruik (op- en afzetten, wassen e.d.). De dames mogen experimenteren met haarwerk en alternatieven, zoals haarbanden, petjes en mutsjes. Nannette en Leonie zullen zich ook hier inzetten voor vrouwen, ze doen hun werk als haarwerkspecialist met overtuiging: “Het is onze taak een vrouw zich weer mooi te laten vóelen.”

Er is gelegenheid voor vragen. De workshop wordt aangeboden door de oncoloog of oncologieverpleegkundige voor patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Het duurt twee uur en is voor deelnemers gratis. De deelnemers krijgen allemaal een tasje met cosmetica producten mee naar huis.

Wat: Workshop Look Good…Feel Better
Voor wie: Voor vrouwen die chemotherapie ondergaan
Datum: donderdag 29 januari 2015
Tijd: 10-12 uur
Plaats: Reinier de Graaf (H-gebouw)
Maximaal aantal deelnemers: 12
Informatie bij oncoloog of oncologieverpleegkundige