Nieuwe voorjaarscollectie

Nieuwe voorjaarscollectie van Charbonnette

Het is u vast al opgevallen: het mooie weer is gearriveerd. Dat betekent voor ons dat wij weer aan de slag zijn gegaan met een mooie nieuwe voorjaarscollectie van ons eigen label Charbonnette.

Over Charbonnette

Voor degene die Charbonnette nog niet kennen: Nannette Mienis heeft samen met designer Charlotte een label ontwikkeld met alternatieven voor haarwerken. Deze hippe mutsjes, petjes en hoeden worden speciaal gemaakt voor de gevoelige hoofdhuid. Erg prettig bijvoorbeeld voor tijdens een chemobehandeling, of juist er na.. De hoofddeksels zijn gemaakt van zachte stoffen en materialen zonder stiksels aan de binnenzijde en zonder strakke elastieken.

De nieuwe collectie

Aangezien het zonnetje zich dus steeds meer laat zien en de zomer er nu echt aan komt werd het ook weer tijd voor mooie nieuwe alternatieven voor haarwerken. Wij hebben veel nieuwe modellen en breiden de collectie steeds meer uit. Juist omdat we van elk item slechts een paar maken blijven de hoofddeksels uniek.

De mutsjes, petten en hoeden worden in ons eigen atelier gemaakt en daarom kunt u ook speciale wensen of kleuren doorgeven. Alle items in de collectie kunnen op maat gemaakt worden en zijn dus niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen. Heel fijn bijvoorbeeld voor tijdens het zwemmen of sporten.

Uniek en op maat gemaakt

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is of heeft u wellicht al een hoofddeksel naar wens gezien, dan kunt u altijd bij ons in de salon komen passen. Daar kunnen we ook uw hoofdomtrek meten en samen met uw wensen aan de slag gaan voor het perfecte mutsje, hoedje of petje.

We hebben overigens ook haarbanden in ons assortiment waarmee u een natuurlijke look kunt creëren. We hebben in totaal drie verschillende soorten haarbanden; kort, lang en krul. Er zijn diverse kleuren, dus er zit altijd iets bij wat bij u past.

Nieuwsgierig geworden? U bent natuurlijk altijd welkom in onze salon om te komen kijken en passen.

alternatief haarwerk, chemomuts, hoofdbedekking Hoofdbedekking, muts voor chemo Hoofdbedekking, muts tijdens chemo sjaal tijdens chemo, muts, Hoofdbedekking Hoofdbedekking, muts tijdens chemo, alopecia muts