• mienis en co pruiken haarwerken, mienispruiken, Mienis & Co, nannette mienis, leonie van bergenhenegouwen

Mienis en Co
Pruiken Leidschenveen

Heeft u door een haarziekte, hormoongerelateerde problemen of chemotherapie uw haar volledig of gedeeltelijk verloren en wilt u zich weer echt vrouw voelen en dat ook helemaal uitstralen?

Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen haarwerkspecialisten en ervaringsdeskundigen in hart en nieren helpen u graag met het vinden van een permanent of tijdelijk mooi ogende pruik, haarwerk of haarstuk. Zoekt u een pruik in Leidschenveen omgeving dan bent u bij ‘Mienis & Co Haarwerken – Pruiken aan het juiste adres. Nannette en Leonie delen graag een mooi compliment van een vrouw met pruik uit de omgeving. ‘Mijn pruik aanmeten voelde bijna als een feestje. De dames van Mienis & Co zijn zo enthousiast en puur dat het gewoon heel goed ging. Ik vond het mooi, ze zijn eerlijk en hebben goede ideeën. Het voelde fijn’.

Veel verschillende echte en synthetische pruiken in Leidschenveen omgeving kunt u vinden bij Mienis & Co. Wij verwelkomen u graag in onze salon, die erg huiselijk aanvoelt. Hier kunnen wij u velerlei soorten haarwerken, pruiken en haarstukjes laten voelen en zien. Wij zien u graag aan de spoorsingel 60 in Delft waar onze hoofdlocatie bevindt. In Monster ( Westland ) kunt u ook terecht aan de Poeldijkseweg, hier kunnen wij uw ook adviseren met het vinden van een natuurlijk ogende pruik.

Een haarwerk aanmeten, wat kunt u van ons verwachten?

  • Vakmanschap, deskundige begeleiding en eerlijkheid
  • Op maat advies
  • Kunt u niet naar ons komen? Dan komen wij naar u toe.

Wilt u graag een gratis intakegesprek voor het zien van verschillende haarwerken en pruiken in Leidschenveen? Bel Nannette Mienis (06 27 82 57 24 ) of Leonie van Bergenhenegouwen ( 06 20 17 77 17 ). Het intakegesprek zullen wij zo spoedig mogelijk inplannen.