Haarwerk, pruik of haarstukje nodig?

  Persoonlijke aandacht met een natuurlijk eindresultaat, dat is Mienis & Co Pruiken – Haarwerken

  Mienis & Co Pruiken-Haarwerken verzorgt alle soorten haarwerken voor vrouwen die kaal worden door chemotherapie (volledige pruik/haarwerk) of dunner haar krijgen door een haarziekte zoals alopecia of hormoongerelateerde problemen (haaraanvulling door haarstukjes).

  Haarwerkspecialisten Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen zijn twee door de wol geverfde oud kapsaloneigenaren die vrouwen met haarverlies met veel vertrouwen, vakkennis, know-how en liefde begeleiden om een natuurlijk en mooi haarwerk te vinden. Ze doen hun werk met overtuiging: “Het is onze taak een vrouw zich weer mooi te laten vóelen”.

  Samen met u gaan ze op zoek naar de best mogelijke en mooiste oplossing voor tijdelijk en permanent haarverlies. Altijd streven ze naar een natuurlijk resultaat en comfort bij het dragen van een pruik, haarwerk of haarstukje.

  * Persoonlijke aandacht
  * Vakmanschap en (ervarings)deskundig
  * Inlevingsvermogen
  * Eerlijk advies
  * Afhandeling verzekering
  * Natuurlijk resultaat
  * U wordt vriendelijk ontvangen in één van de sfeervolle ontvangstruimten aan de Spoorsingel 60 in Delft of Poeldijkseweg 13b in Monster (Westland). Of ze komen bij u aan huis of in het ziekenhuis.

  pruiken westland pruiken den haag mienis en co pruiken haarwerken

  Contact en adres

  Mienis & Co is gevestigd in een herenpand in Delft. Ze ontvangen hun klanten uit het Westland ook in Monster. Aan huis of in het ziekenhuis is mogelijk. Maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek.

  Tel. 06 – 27 82 57 24 (Nannette Mienis)
  Tel. 06 – 20 17 77 17 (Leonie van Bergenhenegouwen)

  Mienis & Co Pruiken-Haarwerken. Natúúrlijk mooi!

  Recensies van echte vrouwen