Haarverlies bij vrouwen

  Hoofdhuid- en haarproblemen hebben veel invloed op het zelfvertrouwen. Dunner wordend haar, breekbaar en poreus haar, extreme haaruitval; de problemen zijn heel divers en kennen verschillende oorzaken.Wij hebben natuurlijk ogende pruiken de oplossing voor elk hoofdhuid- en haarprobleem.

  Mienis & Co Pruiken – Haarwerken biedt oplossingen voor ieder hoofdhuid- en haarprobleem. Een verzorgd kapsel is een waardevol bezit. Als het gaat om haar en hoofdhuid kunt u met veel problemen te maken krijgen. Denk hierbij aan:

  * Haaruitval bij chemo
  * Een vorm van alopecia
  * Haaruitval door stress
  * Hormonale haaruitval
  * Haaruitval door medicijnen
  * Haaruitval door afvallen (lijnen)

  Wij  helpen u graag met een haar- en/of hoofdhuidbehandeling, haarstuk of pruik op maat – met of zonder medische indicatie. We zorgen er voor dat u zich weer mooi voelt. Zodat u vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.

  Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal

  Voor veel vrouwen, die worden geconfronteerd met de ziekte kanker, is dit een zeer heftige periode in hun leven. Wat staat beschreven in de informatieve stukjes verder op deze pagina, maken helaas ontzettend veel vrouwen mee. Iedere vrouw, jong of oud, heeft een verhaal en elk verhaal is anders. Ook de vrouwen die wij bij ons in de salon komen en die wij hebben geholpen met het aanmeten van een haarwerk hebben hun eigen verhaal. Wat wij uit ervaring weten en horen van onze klanten is dat het soms gewoon fijn is om een verhaal te lezen van lotgenoten waar kracht uitgehaald kan worden of om te lezen wat de eerste stap is geweest waarom ze een haarwerk hebben genomen. Daarom willen wij graag deze ontroerende, positieve en soms ook aangrijpende verhalen met u delen.