“ik voelde me begrepen”

Na zo’n 10 jaar allerlei soorten extensions te hebben geprobeerd, was ik er helemaal klaar mee! Ik stond soms huilend voor de spiegel haartje voor haartje te lakken, zodat er maar geen extension zichtbaar zou zijn of een stukje waarbij je op mijn hoofdhuid kon kijken. Slapen bij een ander, een nachtje in een hotel, een dagje sauna, een bezoek aan een attractiepark; allemaal dingen waar ik erg naar uit kon kijken, maar ook direct al bezig was met de vraag hoe ik dan mijn haar kon doen als ik mijn eigen spiegels niet had om alles goed in te kunnen bekijken. Na het zien van een aflevering van Lelijke Eendjes waarin Bo een haarstukje liet aanmeten, begon het bij mij een beetje te kriebelen. Maar aan de andere kant: ik was net 30 en dan al een pruik dragen?! Na de zoveelste keer bijna huilend met mijn haar bezig te zijn, besloot ik online te zoeken naar een salon bij mij in de buurt. Het bellen naar Mienis & Co was voor mij echt een grote stap.

Ik ben geholpen door Anita en ik voelde me begrepen door haar en ze stelde me echt helemaal op mijn gemak! Na het adviesgesprek besloot ik te kiezen voor maatwerk. Dat zou het mooist uitpakken bij mijn rode haarkleur. Wat was het voor mijn gevoel lang wachten op mijn haarstuk.

Iets eerder dan verwacht kreeg ik het telefoontje waar ik lang op had

gewacht: je haarstuk is binnen! Meganerveus ging ik naar mijn afspraak. Toen Anita mijn haarstuk tevoorschijn haalde, vielen alle zenuwen weg. Echt prachtig! Een supermooie volle haardos!! Ik voelde me meteen prachtig. Anita heeft me goed geadviseerd hoe ik het moet dragen en verzorgen. Tussendoor kon ik steeds met vragen bij haar terecht via Whatsapp. In mijn omgeving reageert iedereen erg enthousiast en niemand die ziet dat ik een haarstuk draag. Ik denk zelfs dat vreemden nu jaloers zijn op mijn mooie, lange volle lokken.

Ik had dit al 10 jaar eerder moeten doen!! Heel erg bedankt Anita!!


Romy