• mienis en co pruiken haarwerken, mienispruiken, Mienis & Co, nannette mienis, leonie van bergenhenegouwen

Mienis en Co
Pruiken Ypenburg

Wie zijn we?

Wij zijn Nannette en Leonie, ervaringsdeskundigen op vlak van pruiken, haarwerken en haarstukjes. Heeft u omwille van chemotherapie, haarziekte of hormonale problemen te kampen met haarverlies? Voor een pruik nabij Ypenburg kan u bij ons terecht. Wij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. ‘Bij Mienis & Co Haarwerken – Pruiken Ypenburg’ vindt u pruiken en haarwerk op maat. Wij ontvangen u gastvrij in onze salon te Delft of Monster voor een gratis en vrijblijvend gesprek.  Voor een pruik in Ypenburg – omgeving die echt bij u past, kan u rekenen op onze deskundige begeleiding, een groot inlevingsvermogen en veel liefde. We denken met u mee, want uw belang staat voorop.

Wat doen we?

In een liefdevolle en rustige omgeving bieden we u een eerlijk advies op maat.
Bij ‘Mienis Pruiken – Pruiken Ypenburg’ is het belangrijk dat een pruik:

    • De juiste maat heeft
    • Bij uw gezicht past
    • Aansluit bij uw stijl
    • Past qua kleur
    • Natuurlijk oogt

Belangrijk is dat een pruik in Ypenburg -omgeving niet van echt haar te onderscheiden valt. Dit bereiken we door deskundige begeleiding, vakmanschap en mensenkennis. Er vielen ons enkele ontroerende woorden te beurt van een tevreden klant: “Toen ik voor de eerste keer naar buiten ging met mijn pruik op, voelde ik mij eindelijk opnieuw trots, mooi en zelfverzekerd.” Het is onze missie om iedere vrouw die het salon binnen stapt opnieuw op en top vrouw te doen voelen.

Persoonlijk gesprek

Bel vrijblijvend naar Leonie (06 20 17 77 17) of Nannette (06 27 82 57 24). Wij plannen uw afspraak zo snel mogelijk in na uw telefoontje. Voor meer info kunt u ook mailen naar info@mienispruiken.nl.

Echte vrouwen met een natuurlijk haarwerk

Bekijk ons portfolio voor natuurlijke pruiken & haarwerken

synthetisch haarwerk delft, monster, pruiken, haarwerken, pruik, haarwerk, mienispruiken, mienis en co pruiken haarwerken

Renee

Chemotherapie
Synthetisch haarwerk

Synthetisch haarwerk, natuurlijk ogend, juiste deskundigheid

Frosja

Chemotherapie
Synthetisch haarwerk

Haaruitval door Alopecia, natuurlijk haarwerk, Haarwerk monster, Haarwerk Delft, Pruik Delft, Pruik Monster

Renee

Alopecia
Echt haarwerk