• mienis en co pruiken haarwerken, mienispruiken, Mienis & Co, nannette mienis, leonie van bergenhenegouwen

Mienis en Co
Pruiken Spijkenisse

Mienis & Co Pruiken – Haarwerken

Heeft u te maken met gedeeltelijk of volledig haarverlies en zoekt u daarom een pruik nabij Spijkenisse? Wij van Mienis & Co Pruiken – Haarwerken zijn gespecialiseerd in haarverlies als gevolg van chemotherapie, haarziekte en hormonale problemen. We putten uit eigen ervaring en we zijn oprecht begaan met onze klanten. Onze missie is dan ook om elke vrouw met haarverlies opnieuw een lach op het gezicht bezorgen. Voor haarwerken, haarstukjes en pruiken in Spijkenisse – omgeving kan je bij ons terecht, maar daarnaast is er ook een ruime keuze uit petjes, mutsen en sjaaltjes. Niet onbelangrijk: indien u door omstandigheden niet naar ons toe kan komen, bezoeken wij u graag thuis of in het ziekenhuis.

Sfeer en kwaliteit

Wat maakt er dat u voor een pruik nabij Spijkenisse bij ‘Mienis & Co Pruiken – Haarwerken’ moet zijn? Enerzijds garanderen wij u topkwaliteit met een pruik die niet van echt te onderscheiden valt. Langs de andere kant staat uw comfort voorop. Bij ons is er tijd en ruimte voor een warme babbel en een lekker kopje koffie. Eerlijk en deskundig advies op maat en oprechte betrokkenheid, daar staan we voor.

Contact

Heeft u nog vragen over haarwerken, haarstukjes en pruiken nabij Spijkenisse? Aarzel niet en bel (06 20 17 77 17) of mail (info@mienispruiken.nl) ons voor meer info.

Echte vrouwen met een natuurlijk haarwerk

Bekijk ons portfolio voor natuurlijke pruiken & haarwerken

Alopecia areata natuurlijke haarstuk, delft, monster, westland, Mienis & Co Pruiken - Haarwerken

Corry

Alopecia
Synthetisch haarstuk

dunner wordend haar, mienispruiken, pruik, pruiken, haarwerk, haarwerken

Trix

Dunnend worden haar
Synthetisch haarwerk

mienis pruiken, haarwerken, chemotherapie

Rudie

Chemotherapie
Synthetisch haarwerk