• chemotherapie, haarverlies door chemo, mienispruiken, haarwerk monster, haarwerk delft, natuurlijk ogend haarwerk

Het wassen en onderhouden van een echt haarwerk

Onderhoud van uw echt haarwerk

Het onderhoud van een echt haarwerk vraagt om tijd en goede producten. Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om het onderhoud van uw haarwerk uit handen te nemen. Vraag ons naar mogelijkheden.

Door het dragen van uw haarwerk kunnen er haren uitvallen. Om uw haarwerk weer op te vullen met donorhaar kunnen deze haren handmatig worden bijgeknoopt. De kosten zijn voor u zelf. Heeft u vragen over het bijknopen van uw haarwerk dan horen wij dit graag van u.

Door de zon kan kan de kleur van uw haarwerk lichter worden. Wij bieden u de mogelijkheid aan om deze kleur weer op te laten frissen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Haarwerken met een permanent behandeling kunnen na verloop van tijd wat uitzakken. Dit is een natuurlijk proces, wij kunnen hier geen garantie voor bieden.

Het haar van uw haarwerk is behandeld donorhaar. Dit haar moet met extra zorg worden behandeld. Het stylen van uw haarwerk met een stijl- of krultang kan zeker. Let wel op dat u de temperatuur laag houdt, anders is er kans dat uw haarwerk kan verschroeien. In onze salon bieden wij beschermende producten aan.

Wij willen u graag adviseren.

Succes!

Nannette is haarwerkspecialist en ervaringsdeskundige  06 27 82 57 24
Leonie is haarwerkspecialist met kennis van dermatologie 06 20 17 77 17

Mienis & Co Pruiken-Haarwerken heeft reeds een goede reputatie opgebouwd bij de Reinier de Graaf Ziekenhuizen in Delft, Naaldwijk, Voorburg en Ypenburg. Ze zijn actief in heel de regio waaronder Zoetermeer, Leidschendam, Den Haag, Westland, Rijswijk (Zuid-Holland), Pijnacker, Delfgauw, Leiden.