• mienis en co pruiken haarwerken, mienispruiken, Mienis & Co, nannette mienis, leonie van bergenhenegouwen

Mienis en Co
Pruiken Den Haag

Heeft u door chemotherapie, haarziekte of hormoongerelateerde problemen last van volledig of gedeeltelijk haarverlies en wilt u een zich weer op en top vrouw voelen en dat ook uitstralen?
Wij, haarspecialisten en ervaringsdeskundigen Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen van ‘Mienis & Co Haarwerken – Pruiken Den Haag’ helpen u door samen op zoek te gaan naar een een tijdelijk of permanent mooi en natuurlijk ogend haarwerk of haarstuk dit aangevuld met de juiste deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en liefde. Een prachtig compliment  dat de dames pas kregen van een klant met pruik uit Den Haag. ‘Ze denken heel erg met je mee, dat geeft een warm gevoel, een thuisgevoel bijna.’
Bent u op zoek naar een pruik in Den Haag omgeving?

U bent van harte welkom in één van onze sfeervolle privé ontvangstruimten waar wij u graag verschillende pruiken, haarwerken en/of haarstukjes laten zien en laten voelen. Er is een ruime keuze van verschillende pruiken in Den Haag. Onze hoofdlocatie is gevestigd  aan de Spoorsingel 60 in Delft. Onze tweede locatie bevindt zich aan de Poeldijkseweg in Monster (Westland).
Wat kunt u van Mienis & Co pruiken-haarwerken verwachten bij het aanmeten van pruik, haarwerk of haarstuk:

  • Persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, deskundige begeleiding en vakmanschap
  • Een eerlijk advies op maat
  • Kennis van dermatologie, hoofdhuid- en haarproblemen
  • Wij zijn erg betrokken met u en uw familie
  • Wij komen ook bij u thuis of in het ziekenhuis langs
  • Wij hebben ook een ruime keuze uit petjes, (slaap)mutsjes en hoeden ( o.a. eigen design Charbonnette )

Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek. Bel Nannette Mienis (06 27 82 57 24 ) of Leonie van Bergenhenegouwen ( 06 20 17 77 17 ). Wij streven ernaar om het intakegesprek zo snel mogelijk in te plannen.