Stappenplan voor het aanmeten van een pruik of haarwerk

Welke stappen moet ik nemen voor het aanmeten van een pruik / haarwerk?
De standaard pruik / haarwerk is van synthetisch, of echt haar. Voor maatwerk haarwerk, waarvoor een mal wordt gemaakt, is een iets aangepast stappenplan van toepassing, die we mondeling met u bespreken.  Voor een haarstukje geldt ook een iets andere stappenplan als voor een pruik / haarwerk. Dit bespreken bij het intake gesprek. .

1. Neem contact op met ons – Gratis intake en binnen 5 dagen

Als u besluit contact op te nemen, belt u dan Nannette 06 27 82 57 24 of Leonie 06 20 17 77 17. Indien geen gehoor kunt u bellen naar Angelique 06 14 44 47 72 of  Anita 06 34 85 21 03 .U maakt een afspraak met ons voor een gratis intakegesprek vrijblijvend – binnen 5 dagen – in een speciale haarwerkruimte. Of als u dat prettiger vindt, komen we aan huis of in het ziekenhuis. We passen ons aan aan u.

2. Wensen kenbaar maken

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met Nannette of Leonie uw wensen voor uw haarstukje, pruik, haarwerk of alternatief haarwerk. Er is keuze uit honderden modellen en kleuren van echt haar of synthetisch haar. Nannette of Leonie zal u voorlichten over de voor- en nadelen. Samen maakt u een keuze van verschillende soorten haarstukjes, pruiken of haarwerk  en wordt er direct een nieuwe afspraak gemaakt wanneer u deze haarwerken kunt komen passen.

3. Haarwerk gebruiken

Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u de pruik, het haarwerk of het haarstukje gelijk gebruiken. Waar nodig kan het haarwerk nog in model geknipt worden, zodat het helemaal naar wens is. Zodra een maatwerk haarwerk binnen is kan het haarwerk ook direct worden gebruikt.

4. Factuur opsturen

U ontvangt van ons een factuur met de kosten, en wij regelen de declaratie voor u. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars.

5. Klachten

Als u niet tevreden bent over de oplossing die Mienis & Co Pruiken-Haarwerken u biedt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

Digitaal uw klacht indien kan ook direct via www.degeschillencommissie.nl.
Of u vraagt telefonisch een klachtenformulier bij hen op via: 070-3105310 (ma t/m vr van 9.00 – 17.00 uur).

Gratis intakegesprek binnen 5 werkdagen

mienis en co pruiken haarwerken, anko, mienispruiken, Mienis & Co

Anko Haarwerkspecialist

Mienis & Co Pruik – Haarwerken is ANKO (Algemene Nederlandse Kappersorganisatie, sectie Haarwerken) gecertificeerd. Dit biedt u de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

Echte vrouwen met een natuurlijk haarwerk

Bekijk ons portfolio voor natuurlijke pruiken & haarwerken

haaruitval door alopecia haarwerk delft, haarwerk monster

Renee

Alopecia
Echt haarwerk

dunner wordend haar, haarverlies, haaruitval, natuurlijke pruiken, natuurlijke haarwerken

Truus

Dunnend worden haar
Synthetisch Haarwerk

mienis en co pruiken haarwerken, chemotherapie, annemiek, pruik, haarwerk, Mienis & Co

Annemiek

Chemotherapie
Echt haarwerk