• mienis en co pruiken haarwerken, mienispruiken, Mienis & Co, nannette mienis, leonie van bergenhenegouwen

Mienis en Co
Haarwerken Rotterdam

Haarwerken in Rotterdam omgeving vind je bij Mienis & Co

Hormoongerelateerde problemen of een haarziekte kunnen leiden tot tijdelijk of permanent haarverlies. Ook door chemotherapie kunt u uw haar verliezen. Haarwerkspecialisten Leonie van Bergenhenegouwen en Nannette Mienis helpen op een liefdevolle manier, met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht vrouwen die op zoek zijn naar een permanent of tijdelijk haarwerk, pruik of haarstukje.

Wilt u een natuurlijk ogend haarwerk in Rotterdam omgeving?

Bij Mienis & Co staan de twee haarstylisten klaar om u te helpen. Een vrouw met haarwerk uit Rotterdam geeft de twee dames een bijzonder compliment. ‘Je voelt je er op je gemak en ze leven heel erg met je mee. Toen de dag kwam dat mijn haarwerk werd afgeknipt was dit een bijzonder moment. De dames weten de juiste sfeer te bepalen en dat houdt het ook wat luchtig op zo’n heftig moment. Mijn haarwerk had ik van te voren al uitgezocht. Nadat mijn haar was afgeknipt kon ik mijn haarwerk gelijk dragen.

Wilt u net als deze dame een haarwerk in Rotterdam omgeving?

Bij Mienis & Co ontvangen wij u graag aan de Spoorsingel 60 in Delft of in Monster (Westland). Op beide locaties kunt u in een sfeervolle privéruimte pruiken, haarwerken en/of haarstukjes passen. Wij adviseren u wat u het beste staat en zorgen dat u zich op uw gemak voelt.

Verschillende natuurlijk ogende haarwerken in Rotterdam omgeving passen kan uiteraard op afspraak. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een gratis intakegesprek. Neem contact op met Nannette Mienis (06 27 82 57 24 ) of Leonie van Bergenhenegouwen ( 06 20 17 77 17 ).